Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee koperdieven aangehouden

Toegevoegd: 19-05-2011, 10.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft woensdagochtend om ongeveer 09.30 uur in de Bonedijkestraat in Vlissingen twee personen aangehouden wegens koperdiefstal.

In de straat zagen surveillerende agenten twee mannen die zij ambtshalve kenden lopen sjouwen met twee tassen. Omdat deze combinatie hen al enigszins verdacht voorkwam vroegen de agenten of zij in de tassen mochten kijken. De mannen gaven daar toestemming voor en de agenten troffen diverse koperen leidingen en ander koperspul aan in de tassen.


Hierop zijn de mannen aangehouden en overgebracht naar het bureau. De verdachten betreffen een 38-jarige Vlissinger en een 33-jarige Vlissinger. De 38-jarige man verklaarde dat hij niets met de diefstal te maken had, hij had alleen helpen tillen. De 33-jarige man verklaart tot nu toe nog niets.

De twee zijn ingesloten vanwege het feit dat zij allebei veelplegers zijn en de herkomst van het koper nog niet bekend is bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (19-5-2011 om 22:43)
'Mooi!' en 'Hard straffen!'
Zeeuw (19-5-2011 om 17:17)
Er komen nog veel meer veelplegers in zeeland met die open grenzen. zie er al genoeg lopen in vlissingen uit oost europa en niet om te werken. en nee niet allemaal.
De zware jongens (19-5-2011 om 11:54)
He he, wat een boefjes. nou ja, ze deden niet moeilijk of gewelddadig, best beschaaft gedrag van deze "probleem" figuren. het kan echt erger. je zal b.v. maar bankdirecteur zijn, of in de bouwbrance werken..
Cookie-instellingen beheren