Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Politie zoekt getuigen ongeval Goes

Toegevoegd: 22-05-2011, 18.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdagavond tussen 19.10 uur en 19.15 uur, aan de Westwal in Goes, plaatsvond. Een van de betrokkenen reed na de aanrijding door.

Rond genoemde tijdstippen reed een 42-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Goes, vanuit de parkeergarage, bij groen licht linksaf de Westwal op. Een wit Mercedes bestelbusje, wat vanuit de richting van de Middelburgsestraat kwam, reed vermoedelijk met hoge snelheid door het rode verkeerslicht waardoor een aanrijding ontstond.


Door de aanrijding raakte de personenauto voor enkele duizenden euro's beschadigd. De bestuurder van het bestelbusje reed na de aanrijding door. De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren of mogelijk achter het witte busje reden. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een ontevreden goessenaar. (23-5-2011 om 11:35)
Het is ook geen geheim dat die hele verkeerssituatie daar zo onduidelijk en onoverzichtelijk is als het maar mogelijk is. weer een pluim waard voor de gemeente medewerkers die van heel Goes een verkeerschaos willen maken. en maar geld over de balk gooien, maar verbetering is ver te zoeken.
Olivier (22-5-2011 om 23:50)
Die parkeergarage heeft toch ook wel camera's waarop je het busje kan terugvinden?
Cookie-instellingen beheren