Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Dronken vrouw botst tegen verkeersbord

Toegevoegd: 22-05-2011, 18.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.55 uur is een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst, aan de Geslechtendijk in Sint Jansteen aangehouden.

Kort daarvoor kreeg politie Zeeland de melding dat er aan de Geslechtendijk een auto tegen een verkeersbord stond en de bestuurster van de auto mogelijk onder invloed van alcohol was. Agenten die ter plaatse kwamen troffen inderdaad een auto aan die een verkeersbord omver had gereden. De bestuurster zat er nog in.


De vrouw wilde niet meewerken aan een blaasproef waarop ze is aangehouden. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Eenmaal in de politiebus begon de vrouw tegen ramen te slaan en de agenten te beledigen.

Ook probeerde ze een agent te bijten toen deze haar (na het slaan op de ramen) boeide. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jc (23-5-2011 om 12:32)
Nu is het nog een verkeersbord wat is het de volgende keer?
Mar (23-5-2011 om 08:12)
Hoop dat als ze weer nuchter is dat ze door de grond zakt van schaamte!
Cookie-instellingen beheren