Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 119 km

Man opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 22-05-2011, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Zaterdagavond rond 20.40 uur is een 30-jarige man uit Kerkrade, aan de Heereweg in Noordgouwe aangehouden wegens mishandeling.

De man wordt ervan verdacht een 28-jarige vrouw uit Herzogenrath (D) te hebben mishandeld. De vrouw heeft hiervan aangifte gedaan. Er was sprake van problemen in de relationele sfeer.


De man wordt er tevens van verdacht rond 19.25 uur een ruit te hebben vernield van een horecagelegenheid aan de Rampweg in Scharendijke. De man gedroeg zich, in de horecagelegenheid, vervelend en was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Toen de eigenaar van de gelegenheid de man mee naar buiten nam en hem aansprak op zijn gedrag sloeg hij de eigenaar en vernielde een ruit. Bij zijn aanhouding probeerde de man een agent te schoppen.

De man is in verzekering gesteld. Tijdens het overbrengen naar Torentijd bedreigde hij de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lois (24-5-2011 om 12:29)
Jammer hoor teHopen dat er is een rechter is die zo een echt is goed straft
Tom (22-5-2011 om 23:14)
Het gaat lekker op Schouwen! Hopelijk blijft ook deze lang vast zitten!
Cookie-instellingen beheren