Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 110 km

Vrouw gewond bij botsing Terneuzen

Toegevoegd: 24-05-2011, 22.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de kruising van de Handelspoort met de Ambachtsstraat in Terneuzen is dinsdagmiddag een 50-jarige fietsster uit die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.


De vrouw fietste over de Handelspoort en wilde linksaf slaan. Achter haar kwam een 84-jarige automobilist uit Axel, die rechtdoor wilde rijden. Er ontstond een aanrijding waarbij de vrouw letsel aan haar hand en rug- en schouderklachten opliep.

Zij is naar het ziekenhuis in haar woonplaats gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (25-5-2011 om 12:35)
De volgorde is toch eerst kijken, dan hand uitsteken en voorsorteren indien mogelijk en dan afslaan? Volgens mij had de automobilist moeten wachten als die fietser voorgesorteerd had.
Fietser (25-5-2011 om 09:31)
Voorsorteren, eerst achterom kijken of langs de kant van de weg stoppen, zo is het iedereen geleerd en als is de bestuurder al wat ouder, hij zal ook de manoeuvre van de fietser niet verwacht hebben. Soms kun je het verwachten, je kunt er rekening mee houden, maar dan meest bij kinderen. Beterschap
Cookie-instellingen beheren