Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

OM wil man naar inrichting om geldruzie

Toegevoegd: 26-05-2011, 21.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 36-jarige man uit Koewacht is donderdag voor de rechtbank in Middelbrug geëist dat hij wordt ontslagen van rechtsvervolging.

Wel vindt het Openbaar Ministerie dat de man gedurende een jaar wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting. De man meende dat hij nog geld van zijn ouders te goed had. Geld dat hem toekwam omdat hij uit de maatschap was gestapt die hij met zijn vader had gevormd.


Hij had wel geld gehad, maar volgens hem was dat te weinig. Een gesprek daarover had niets opgeleverd. Geen geld tenminste. Op 20 november knapte er kennelijk iets bij de man. Hij stapte in zijn auto, reed naar het huis van zijn ouders en gebruikte het nodige geweld om daarmee een betaling af te dwingen. Ook zijn zus moest het fysiek ontgelden.

Uiteindelijk diende de politie zich aan en kwam er een einde aan het familiedrama. Het financiële geschil is inmiddels opgelost.

Over twee weken doet de rechtbank uitspraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wijze les (27-5-2011 om 11:14)
Ga dan ook nooit maar dan ook nooit met familie in zaken.
Cookie-instellingen beheren