Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Skimming automaat Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2011, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politie Zeeland waarschuwt burgers alert te zijn voor skimmen bij chipknipopladers.

Bij de politie zijn onlangs, vandaag en gisteren twee aangiftes gedaan van skimmen bij een chipknipoplaadpunt aan de buitenzijde van een winkel aan de Gildeweg in Vlissingen.


De automaat is inmiddels buiten werking gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (30-5-2011 om 11:33)
Wat zitten jullie toch te zeiken tegen Jack zeg, hij wist het toch ook niet zeker, wat als het geen skim was, had hij valse melding gegeven, wat dan? En Patricia, als jij je hand voor houd dan kan dat apparaat het als nog lezen, de mensen die achter jou staan zal jou pas moeten hebben.
Trommel (30-5-2011 om 10:56)
Zijn jullie niet een beetje bezig met voor oordelen? Jack geeft aan dat hij inderdaad iets zag, dat hij niet aangeeft hier melding van heeft gemaakt bij de des betreffende bank of de politie betekend niet dat hij dit niet heeft gedaan. Beetje rustig met die voor oordelen hier.
Jack (29-5-2011 om 17:56)
@iedereen En ja, ik heb het ook nog doorgebeld, maar ben niet blijven staan wachten, want wist het ook niet zeker. Geen response van de bank hier op gekregen tot ik de volgende dag hier las dat het inderdaad een skimmer was.mag hier max 300 tekens neerzetten,kan hier dus maar beperkt wat berichten.
Renze (29-5-2011 om 14:57)
Het wordt steeds gekker met die skimmers. Die gasten moeten zwaar gestraft worden en leren dat ze met hun poten van andermans spullen af moeten blijven.
Lekker dan (29-5-2011 om 12:41)
En dan willen ze in de toekomst bij bepaalde bedrijven gaan invoeren dat er alleen gepint/chipt kan worden. Als je geskimd bent word toch wel vergoed door de bank? Wat een ophef over 'jack' maar zo als ik het lees staat er nergens dat het niet gemeld heeft! Mensen trekken veel te snel een conclusie!
Mar (29-5-2011 om 09:02)
@ Kees: Ik vind dat een prima idee van jou; allen IN gebouwen MET camerabewaking die apparatuur!
Cookie-instellingen beheren