Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Man grijpt chauffeur bij keel

Toegevoegd: 29-05-2011, 16.19 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Op de N59 tussen Zierikzee en Oude Tonge is zaterdag tussen 13.00 en 13.30 uur een 45-jarige buschauffeur vastgepakt door een passagier.

De man drong met zijn fiets bij het sas de bus in voordat andere passagiers waren uitgestapt. De chauffeur maakte hierover een opmerking waarop de man boos werd. Toen bij de rotonde de in het gangpad staande fiets omviel, werd de man nog bozer en er volgde een woordenwisseling waarna hij de chauffeur bij de keel pakte.


Door hard op de rem te trappen liet de man los. Bij de bushalte Bruinisse stapte hij al tierend uit en ging richting het dorp. De agressieve passagier was een man met lang krullend zwart haar tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij was circa 1.70 meter lang en had een stevig postuur. De man was gekleed in een blauwe broek en een blauwe jas. Hij had een blauwe vouwfiets bij zich.

De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het bureau in Zierikzee of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ (29-5-2011 om 16:45)
Niemand van de passagiers die ondertussen de politie belde of de man filmde ?
Cookie-instellingen beheren