Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdubbelt maximum snelheid

Toegevoegd: 29-05-2011, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Op de Europaweg Noord bij Nieuwdorp is zaterdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 48-jarige automobilist uit de gemeente Hulst.

De man reed eerst op de A58 een politieauto met hoge snelheid voorbij en haalde even later op de Europaweg Noord een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur. Hier mag maximaal 100 kilometer per uur worden gereden.


De man moest zodoende zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pol (21-6-2011 om 11:20)
Ken de situatie daar niet, maar met hard rijden is niets mis (op een lege A58 moet dat kunnen natuurlijk)
Ikke (8-6-2011 om 08:16)
Ik geef ron gelijk dat zijn rijbewijs 12 mnd afgenomen moet worden maar die emg cursus stelt echt niets voor neem nou die emg cursus voor teveel drinken daar zeggen ze als je nog een x gepakt word ben je je rijbewijs kwijt ik ken iemand die is toen nog een x gepakt maar kan zijn rijbewijs houden
Ron (30-5-2011 om 16:51)
Neem zo een iemand gewoon voor minimaal 12 maanden zn rijbewijs af. Met uiteraard een forse boete en verplichte EMG cursus. Zulke snelheden zijn te idioot voor woorden. Dat ie zichzelf kapot wilt rijden moet ie zelf weten maar hij brengt hiermee absoluut medeweggebruikers levensgevaarlijk in gevaar.
Eric (29-5-2011 om 21:13)
Zo bijzonder is dat nou ook weer niet hoor, die dubbele snelheid. Ik woon in een straat wara je 30 mag en hier wordt de snelheid zeker dagelijks verdriedubbelt.. Onder de 50 bekeurt de politie niet eens...... Lekker veilig voor de kinderen zo'n 30 km zone!
Cookie-instellingen beheren