Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Jongens gestoken met stanleymes

Toegevoegd: 30-05-2011, 13.59 uur - Update: 30-05-2011, 19.46 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op een middelbare school in Terneuzen zijn vandaag twee jongens door een medescholier gestoken met een stanleymes.

Volgens de politie vond het incident rond 10.50 uur plaats op de middelbare school De Rede aan de Oude Vaart. Het incident zou hebben plaatsgevonden in een technieklokaal.


Een 15-jarige jongen uit Axel werd meerdere malen gestoken onder andere de borststreek. Een 15-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen liep een lichte verwonding op aan zijn arm. De jongens zijn allebei in het ziekenhuis in Terneuzen behandeld. De jongen uit Axel verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. De andere jongen heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.

Een 14-jarige verdachte is kort na het incident door de politie aangehouden. De politie is nog met de zaak bezig. De technische recherche heeft ter plekke een kort onderzoek gedaan. Het mes is na het steken door een docent afgepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diana (13-6-2011 om 13:54)
Als iemand zo door het lint gaat omdat hij denkt dat er over hem gepraat word komt dat toch wel ergens vandaan denk ik zo... en of hij gepest werd weten alleen de pester en het slachtoffer zeker, het kan ook heel stiekem geweest zijn... sterkte aan alle betrokkenen, ook aan de 'dader'
W. (12-6-2011 om 14:27)
Iedereen zegt dit viel te voorkomen maar dat is helemaal niet zo Jullie zijn nog nooit in zo een situatie geweest dus oordeel er niet over?
Iemand (3-6-2011 om 16:13)
Ik snap het ook niet wat jullie zeggen. Ik zit op de Rede dat is een goede school. dus met de Rede heeft het niet te maken..
Cela (2-6-2011 om 17:07)
Ik weet niet wat jullie niet praten maaar ik was er zelf bij en werd niet gepest die 14 jarige d8 dat ze over hem praatte terwijl het niet zo was
Sjaan (31-5-2011 om 22:34)
We hebben het allemaal druk met naar de dader te wijzen. Scholen en lerearen moeten dat pest gedrag zien en bij sturen. Is waar,, maar vergeten we niet dat opvoeden thuis begint? Dar ontbreekt het aan tijd, want er moet gewerkt worden. Wt blijft over? de zorg moet een ander maar dioen.
H. Strijbosch (31-5-2011 om 22:02)
Het is niet goed te praten wat er gebeurd is. We kunnen dagenlang discuseren over dader en slachtoffer. Maar ik wil maar 1 ding zeggen; zelf ooit wel eens gepest. Dat tekent je voor de rest van je leven en kan je tot rare dingen leiden.
Cookie-instellingen beheren