Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandeld Vlissingen

Toegevoegd: 02-06-2011, 11.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagavond tussen 23.15 uur en 23.30 uur is in de Nieuwstraat in Vlissingen een man mishandeld.

Na een cafebezoek fietste de 19-jarige Vlissinger door de Nieuwstraat en passeerde een groep van 5 tot 7 personen. Bij het passeren raakte hij bijna één van de twee vrouwen uit de groep.


Twee van de mannen uit de groep sloegen hierna de 19-jarige op het gezicht waardoor hij ten val kwam en licht gewond raakte. Een passant ontfermde zich over de mishandelde 19-jarige.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kam (3-6-2011 om 14:27)
Het wordt steeds gezelliger in vlissingen, bij dit soort gevallen mag je blij zijn met passante die je helpen ook deze kunnen klappen krijgen van het zootje ongeregeld, aangifte doen altijd
Justitia (2-6-2011 om 20:52)
Wat een rotmentaliteit heerst er toch! Kennelijk is je excuus aanbieden niet meer voldoende. Complimenten voor de passant die de jongen heeft geholpen. Gelukkig zijn er nog mensen tussen de vele onmensen. Laffe gasten, iemand aanvallen die per ongeluk bijna iemand raakt. Zet ze maar langdurig vast!
Mar (2-6-2011 om 17:44)
Matthijs...ze kunnen toch niet overal op elke straathoek een mannetje zetten? Trouwens, zou je dat willen dan?Je hebt niets aan die mensen met een ultrakort lontje...DAAR heb je echt niets aan!
Matthijs (2-6-2011 om 14:20)
En waar was de politie??? Weer te druk met bonnen schrijven zeker. Je hebt ook echt helemaal niets aan die gasten.
Cookie-instellingen beheren