Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 334 km

Man (21) is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 03-06-2011, 15.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN -  In de nacht van donderdag op vrijdag rond 03.50 uur is een 21-jarige automobilist uit Vlissngen, aan de Oude Veerhavenweg in Vlissingen gecontroleerd op het rijden onder invloed.


De politie kreeg kort daarvoor de melding dat er een personenauto stilstond op de kruising Oude Veerhavenweg-Veerhavenweg. Agenten die een kijkje gingen nemen zagen de auto inderdaad op de kruising staan.

De bestuurder van de auto zat nog in zijn voertuig. Uit ademanalyse bleek dat de man, een beginnend bestuurder, ongeveer 5,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Zeeuwse showride (4-6-2011 om 15:06)
@Micheal: tja, beetje vreemd verhaal he? als hij midden in de stad op een parkeerplaats (of waar dan ook op een parkeerplaats had gestaan) dan was ik het met je eens dat het echt heel raar was maar nu stond hij midden op een kruising op de doorgaande weg, (wordt vervolgd)
De Zeeuwse showride (4-6-2011 om 15:06)
(deel2) dus lijkt het mij toch wel helemaal correct dat ze hem hebben kunnen pakken (in het geval van stilstaan op een parkeerplaats zou je kunnen zeggen dat hij aan het ontnuchteren is omdat hij weet dat i fout is
Michael (4-6-2011 om 09:01)
Hoe kan je nou iemand aanhouden, op het rijden onder invloed terwijl de auto stil staat?
De Zeeuwse showride (4-6-2011 om 02:21)
@Jaap: of jij bent de figuur die ze gepakt hebben of ze hebben jou je rijbewijs ook eens afgepakt omdat je met drank op achter het stuur zat. Normaal ben ik het met je eens dat de politie boeven moet gaan vangen MAAR: mensen die met drank op achter het stuur kruipen zijn uitschot
Ron (4-6-2011 om 01:59)
Inderdaad goed dat het rijbewijs is ingevorderd. En het gaat hier niet om iets teveel gedronken maar 5,5 (!) keer! Bij dergelijke overtredingen mogen wat mij betreft forse boetes en celstraffen opgelegd worden. Rijbewijs innemen voor minimaal 12 maanden. Laten voelen!!! Zieke geest.
Adri (3-6-2011 om 21:16)
@ Jaap: Get a life!
Cookie-instellingen beheren