Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politie redt puppy uit snikhete auto

Toegevoegd: 03-06-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Agenten hebben vrijdag op het Stationsplein in Hulst na diverse meldingen van burgers een hondje van ongeveer vier maanden oud uit een afgesloten personenauto gehaald.
 
Door de brandende zon was de temperatuur in het voertuig hoog opgelopen waardoor het hondje hevig lag te hijgen. Nadat het dier omstreeks 14.30 uur door de agenten was bevrijd, is het op het bureau direct gekoeld met een voetenbadje.


De eigenaar van het hondje, een 61-jarge inwoner van het Belgische Burcht, meldde zich na een uur op het politiebureau. Die kon, na betaling van een door justitie vastgestelde transactie van € 250,- weer herenigd worden met zijn hondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (5-6-2011 om 11:55)
Gianna, heb jij een hekel aan dieren of zo? Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die zich over dit onverschillig en onverantwoord gedrag kunnen opwinden; of het nou een kind of een dier betreft.
F (4-6-2011 om 17:58)
@gianna; mag hopen dat ze jou ook een uurtje in een afsloten auto zetten met zulk weer, kijken wie er zielig is dan? Voor zulke 'baasjes' zou een soort zwarte lijst opgesteld moeten worden>NOOIT een huisdier meer mogen hebben, púnt! grt,f
Lia (4-6-2011 om 16:14)
Tis ongelofelijk al die reacties over dit verhaal van de pup en de man die even boodschappen ging, Tis heel erg , de man vind het ook erg en heeft een bekeiuring gekregen,maar een commentaar dat we hebben gossie toch we zouden dit en dat..klinkt leuk, maar heilig zijn we niet geen van ALLEN.
Kurt (4-6-2011 om 12:24)
Laat je hond gewoon thuis binnen, lekker koel. Ze doen net of een hond een kind is, het moet en zal overal mee naar toe moeten.
Hondenliefhebber. (4-6-2011 om 10:44)
Hij kan er beter eens zelf in gaan zitten die belg! je laat je hondje toch niet in een snikhete auto!!! €250,is veel te goedkoop,het moet gewoon 400 euro worden,echt een dierenmshandeling! greetzzz
Roos (4-6-2011 om 09:59)
Goede actie politie!! het zal jullie ook wel frustreren dat jullie dat puppie terug moesten geven aan z'on domme eigenaar! helaas zouden er strengere regels moeten komen om dieren tegen zulke slechte baasjes te beschermen, het is gewoon nodig!!!
Cookie-instellingen beheren