Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man (49) mishandelt portier

Toegevoegd: 05-06-2011, 15.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zaterdag is rond 23.40 uur een man aangehouden op de Nieuwendijk in Vlissingen. Dat gebeurde na een mishandeling.


De man, een 49-jarige Oost Souburger, werd aangehouden wegens het mishandelen van een portier bij een horecagelegenheid. De 49-jarige man was eerder de toegang tot de gelegenheid geweigerd omdat hij dronken was.

Na het slaan van de portier werd de man in bedwang gehouden door medewerkers van de horecagelegenheid tot de politie hem aanhield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Idioot (6-6-2011 om 08:10)
Oh, dus als iemand je ergens niet binnen laat, dan moet je maar bezopen terug komen om die portier te meppen? wat iemand ook zegt, je haalt niet uit! zwakkeling
Bezoeker (5-6-2011 om 22:11)
Leuk eenzijdig verhaal weer ! Portier zat arogant te doen en de man te beledigen en te kleineren. Later met wat moet ingedronken kwam de man terug ! Eerst om verhaal te halen maar dat liep fout na nog meer leuke grappen van de portier
CRB (5-6-2011 om 21:23)
Verstand komt (niet) met de jaren?
Cookie-instellingen beheren