Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

22 Boetes illegale recreatie

Toegevoegd: 05-06-2011, 17.24 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - De politie heeft vanaf afgelopen donderdag tot en met zaterdag gecontroleerd op illegale recreatie.

De controles vonden plaats in Domburg bij de Schelpweg en de van Voorthuijsenstraat en in Zoutelande bij de Westkapelseweg.


In totaal zijn 22 personen geverbaliseerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeanne (6-6-2011 om 15:35)
Nou wat een negatieviteit .Er is uitgezocht dat ze met hun campers pd pp 75 euro aanhoreca uitgeven,waarom heet zeeland deze camperaars niet welkom met plaatsen met voorzieningen die 8euro per nacht kosten ze betalen netjes en zo niet dan pas bekeuren. Zo heet je iedereen Welkom in Zeeland.
Karel (6-6-2011 om 08:08)
@gizmo, daarom zei ik ook er moet gecontroleerd worden op het veroorzaken van overlast.
Arie (5-6-2011 om 22:30)
In Frankrijk stond ik eens tussen 100 kampers aan zee, komt de politie 's morgens tegen iedereen zeggen dat die gele blokken onder de wielen weg moeten omdat het geen camperplaats is, iedereen geeft gehoor, een uur later werd er gecontroleerd, alles in orde dus, 's avonds werd er niet gecontroleerd.
Bert (5-6-2011 om 19:40)
Goed werk al die illegale campeerders, ontduiken de toeristen belasting en dat is goed voor onze gemeentes. En er is plaats genoeg op de campings. Alleen op Schouwen-Duiveland hebben ze het vergeten zeker. Als taxi chauffeur heb ik er wel honderd geteld in deze streek per nacht.
Leon (5-6-2011 om 19:24)
Mini campings hebben vast wel plek, maar men neemt de moeite niet om er naar op zoek te gaan. Ik heb geen enkele sympathie voor mensen die te laat op plaats van bestemming aankomen en niet willen reserveren. Zeeuwse ondernemers in de verhuur profiteren uitsluitend bij een normale boeking.
Adri (5-6-2011 om 18:51)
Vraag eens na bij gemeente of politie waarom in deze gevallen verbaliseert wordt. Het zou fraai zijn dat deze wildcampeerders gratis mogen vertoeven en anderen op de camping moeten betalen. Er zijn overigens parkeerplaatsen beschikbaar. Je moet je alleen even vooraf op de hoogte stellen.
Cookie-instellingen beheren