Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijding na botsing Middelburg

Toegevoegd: 08-06-2011, 13.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de kruising Oude Vlissingseweg-Schroeweg in Middelburg is zondag een 61-jarige Middelburgse vrouw op een fiets door een bromfietser aangereden. De veroorzaker reed door.

De vrouw fietste tussen 12.00 en 12.30 uur over de Oude Vlissingseweg in de richting van de Schroeweg. Bij de kruising werd zij aangereden door de bromfietser die uit de richting van de Schroebrug kwam.


De vrouw viel en liep een gekneusde enkel op. Haar fiets raakte beschadigd. De bromfietser reed na de aanrijding weg zonder zijn identiteit bekend te maken. Enkele personen, met een kind bij zich, die zich in de directe omgeving bevonden hebben de aanrijding mogelijk zien gebeuren.

De politie vraagt deze personen zich te melden. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch: 0900-8844 of bij het politiebureau Achter de Houttuinen in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maja (8-6-2011 om 19:38)
Dit is een gevaarlijk kruispunt. Mijn ervaring is dat in 70% van de gevallen het verkeer van en naar de O-Vlissingseweg gewoon doortuft en zich niets van de voorrangsregels aantrekt. Vanaf de Schroebrug denderen ze gewoon gelijk rechtsaf de O- Vlissingseweg in. Die bromfietser had moeten stoppen.
Eva (8-6-2011 om 19:31)
Laffe daad, sterkte voor het slachtoffer @verslaggever Doorrijding? Zoiets heet een vluchtmisdrijf...
Truus (8-6-2011 om 17:16)
Dan was die mevrouw de veroorzaker, want de brommer reed op een voorrangsweg. De bromfietser was hartstikke fout, omdat hij doorreed, zich niet bekommerde om het slachtoffer en zich niet bekend heeft gemaakt.
Cookie-instellingen beheren