Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Cel en opname voor Goesenaar

Toegevoegd: 08-06-2011, 18.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 20-jarige Goesenaar is woensdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf maanden, waarvan een kwart voorwaardelijk en opname in een inrichting.

Eind september zou hij uit zijn Goese woning worden gezet en daarover wond hij zich zo erg op, dat hij op de betreffende dag de gaskranen open zette en een kaars aanstak. Vervolgens verliet hij de woning.
 
Twee mannen, die belast waren met de uithuiszetting roken een gaslucht en ondernamen actie door de gaskranen uit te draaien en de ramen open te zetten.


Zie ook:
- 25/05/2011: Celstraf en opname in inrichting


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zusje (9-6-2011 om 22:42)
Hij heeft zelfs al zijn straf uitgezeten dus wacht nu op opname. en inderdaad hij heeft het niet zo maar gedaan, het was een duidelijke schreeuw om hulp die hij niet kreeg. ammer dat het op deze manier moest..dat is natuurlijk niet goed te praten.
Anneke (9-6-2011 om 16:50)
@***: er staat letterlijk: Eind september zou hij uit zijn Goese woning worden gezet en daarover wond hij zich zo erg op, dat hij op de betreffende dag de gaskranen open zette en een kaars aanstak. Vervolgens verliet hij de woning. .......wie had het over lezen is ook een vak???
*** (9-6-2011 om 13:38)
Er staat duidelijk dat hij zijn huis al uitgezet is , dus lezen is ook een vak.
Griesje (9-6-2011 om 10:37)
@ marleen............. jammer als er een probleem is wegens betaling van huisvesting etc... maar dan deze daad..............als je dit kan spelen met andermans leven, en goed ben in het verzinnen van vernieling ben je voor mij rijp voor een onderzoekje . En een een flinke straf .
Mar (9-6-2011 om 07:48)
Vertel Marleen...vertel. Wat had de overheid moeten doen volgens jou?En jij geeft die knul gelijk? Moeten er dan evt. doden en gewonden vallen omdat hij een conflict heeft???Vertel het maar. Ben benieuwd.
Ikke (9-6-2011 om 07:19)
Marleen je weet niet waarom hij uit huis gezet word/werd miss dat hij achterliep met de huur of zoiets dergelijks? dus oordeel niet zo snel er zal heus een reden voor geweest zijn ze zetten je niet zomaar je huis uit zonder reden en als je dan de gaskraan openzet ben je niet gezond bezig
Cookie-instellingen beheren