Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voorwaardelijke celstraf wordt taakstraf

Toegevoegd: 08-06-2011, 19.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 26-jarige man uit Ovezande hoeft niet alsnog drie maanden de cel in, maar mag in plaats daarvan 180 uur taakstraf uitvoeren. De rechtbank in Middelburg heeft dat woensdag beslist.
 
De jongeman werd in 2009 na een hogere eis veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en drie maanden voorwaardelijke celstraf plus verplicht reclasseringscontact. Hij werd schuldig bevonden aan het plegen van seksuele handelingen met een 15-jarig meisje en het bezit van kinderporno.


Twee weken gelegen eiste de officier van justitie dat de man de voorwaardelijke celstraf die hem in 2009 was opgelegd ten uitvoer moest worden gelegd omdat de man zich niet had gehouden aan de afspraken met de reclassering.

Zie ook:
- 25/05/2011: OM: Man moet alsnog straf uitzitten


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (9-6-2011 om 14:35)
Als je je niet aan de afspraken houd krijg je gewoon minder straf, dus wat maakt het dan nog uit wat je doet, dit is nederland!!!!
Jos (9-6-2011 om 13:32)
IDD, in mijn ogen respectloos deze beslissing tov slachtoffers van deze viespeuk gewoon een poosje vastzetten.
Lisa (9-6-2011 om 05:57)
Da,s makkelijk om er zo vanaf te komen....als je zoiets doet,weet je toch de gevolgen ervan.
Cookie-instellingen beheren