Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen zaak dode

Toegevoegd: 09-06-2011, 12.30 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de man die maandag dood werd aangetroffen in Middelburg. Zij kunnen onder meer contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE).

Het slachtoffer werd aangetroffen in een huis aan 't Zanddorp. De politie onderzoekt de omstandigheden waaronder de man is overleden. Op het lichaam zal vrijdagochtend sectie worden verricht om duidelijk te krijgen wat de doodsoorzaak.


Politie Zeeland is nog bezig met het buurtonderzoek, het horen van getuigen en het analyseren van de forensische sporen. De politie denkt echter dat er mogelijk ook mensen zijn die iets verdachts hebben gezien bij de woning, maar zich nog niet hebben gemeld.

Zij kunnen bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die anoniem informatie willen geven, kunnen contact opnemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-18176703. “Bij de CIE is uw anonimiteit absoluut gewaarborgd”, zo laat de politie weten.

Indien getuigen niet met de politie willen praten dan kunnen ze contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Zie ook:
- Sectie moet duidelijkheid geven (08-06-2011)
- Dode man in woning Middelburg (06-06-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren