Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 178 km

Vermiste in Turkije nog niet gevonden

Toegevoegd: 12-06-2011, 18.52 uur
Door: Maximaal
MIDDELBURG - De zoekactie naar de vermiste 54-jarige Bart Koster uit Yerseke in en rond de Turkse badplaats Marmaris heeft tot nu toe niets opgeleverd.

Mireille en Bart Koster, die leidinggevende is bij een schaal- en schelpdierenbedrijf in hun woonplaats Yerseke, kwamen ruim een week geleden in hun hotel aan. Beelden uit bewakingscamera's van hotels in de omgeving tonen aan dat Bart Koster donderdag daadwerkelijk op zijn huurfiets langs de boulevard van Marmaris in zuidwestelijk richting is opgereden.


Hij droeg een zonnige outfit, had geen eten en drinken bij zich en had hooguit dertig euro aan Turkse lires op zak, aldus de Telegraaf. Zijn vrouw Mireille sloeg alarm toen Bart niet terug kwam. De afgelopen dagen hebben de Turkse politie en het leger onafgebroken gezocht.

Meer informatie: http://www.vermistepersonen.info/vermistepersonen/11261780.asp


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pouw (13-6-2011 om 13:03)
Ik hoop van harte dat meneer gevonden wordt. Onzekerheid maakt je gek. Sterkte voor de betrokkenen
Cookie-instellingen beheren