Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beveiliger zwaar mishandeld Renesse

Toegevoegd: 12-06-2011, 19.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.15 uur is een 48-jarige beveiliger van een horecagelegenheid aan de Hoogenboomlaan in Renesse mishandeld door drie onbekend gebleven mannen.

Rond genoemd tijdstip zag de beveiliger dat drie mannen ruzie kregen met een ander groepje mannen en probeerde de ruzie te sussen. Hierop is hij geslagen en geschopt door de drie mannen.


Ook toen hij op de grond lag is de man door het drietal tegen zijn hoofd geslagen en geschopt. Na de mishandeling zijn de mannen er vandoor gegaan.

De beveiliger moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan een hersenschudding en een gebroken jukbeen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko wesdorp (13-6-2011 om 13:43)
Zulke manschappen nooit renesse meer inlaten.en verder voor de revalidatie kosten op laten draaien
Bob (13-6-2011 om 12:16)
Stelletje laffe mietjes moeten ze eens 1 op 1 proberen, gewoon 10 jaar opsluiten voor zware mishandeling en poging tot doodslag. waar is de gerechtigheid in nederland????
Robin Janse (13-6-2011 om 11:06)
Flink straffen de gasten duidelijk en niet een aai over het bolletje van dat mag je noit meer doen maar een paar jaar hier begind het mee! Maar de beveiligers roepen het soms ook over zich zelf af ik praat het zeker niet goed maar sommige vragen er ook om
Justitia's (12-6-2011 om 21:52)
@Souburger: mee eens, dit is poging tot doodslag! Ook ben ik het met je eens dat ze er zeker met een slappe straf vanaf komen. De kans is groot dat ze het weer doen, dan wellicht met de dood tot gevolg. Want gestraft wordt je niet in dit land. Dat is de boodschap en dit is één van de gevolgen.
Souburger (12-6-2011 om 20:10)
Dus nog door gaan op het hoofd terwijl de man weerloos op de grond ligt? Poging tot doodslag, minstens 10 jaar opsluiten (als ze al gepakt worden). Zullen er wel weer met werk strafje van af komen. Beetje zielig doen bij de rechter, moeilijke jeugd gehad, bang dat ze hun baantje kwijt raken etc.
Cookie-instellingen beheren