Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man opgepakt voor bedreigingen

Toegevoegd: 12-06-2011, 19.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondagmiddag rond 13.45 uur is een 19-jarige man uit Vlissingen, aan de Walstraat in Vlissingen aangehouden wegens bedreiging.

Kort daarvoor kreeg politie Zeeland de melding dat een man personeel en de uitbater van een horecagelegenheid aan de Walstraat in Vlissingen bedreigde. Ook zou hij mensen buiten, voor het pand, bedreigd hebben.


Toen agenten een kijkje gingen nemen troffen ze de man, buiten de zaak, aan. De uitbater had de man buiten gezet. De 19-jarige Vlissinger kon zich niet legitimeren waarop hij is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Division (13-6-2011 om 07:31)
Waarom kan tegenwoordig de jeugd zich niet gedragen? Sommige jongeren moeten die "stoere" houding eens droppen en inzien dat het nergens voor nodig is.
Cookie-instellingen beheren