Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt hond dood

Toegevoegd: 12-06-2011, 20.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Zaterdagmiddag rond 16.30 uur is een 34-jarige man uit de gemeente Veere, in zijn woning, aangehouden nadat hij kort daarvoor, aan de Kloosterstraat in Westkapelle met zijn auto een hond had aangereden en was doorgereden.

De hond, een Jack Russel, overleed onderweg naar de dierenarts. Door een getuige die door de automobilist over zijn tenen was gereden, is het kenteken genoteerd en doorgegeven aan de politie. Hierop is de politie naar het adres van de tenaamgestelde van de auto gegaan. Ze troffen de 34-jarige man uit de gemeente Veere thuis aan.


Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noor (22-6-2011 om 16:21)
Deze man heeft sinds 12 juni zeker alweer in zijn auto gereden, ook drinkt hij niet minder en heeft hij dus niks geleerd van dit ongeval met de dood van de hond tot gevolg. Op deze manier is het wachten op het volgende ongeluk, want hij is niet de enige automobilist die dit dagelijks doet in Wkp!
Cornelius (20-6-2011 om 10:41)
Discussies over of de hond wel of niet aangelijnd was doen helemaal niet ter zake. Je doet je kinderen toch ook niet aan de lijn?? Die zouden overigens dan dus ook door zo'n kl. zak worden doodgereden.
Simone (15-6-2011 om 18:39)
Wat een klootzak!! Je bent toch mooi je lieve hondje kwijt door zo'n van de pot gerukt stuk onverstand. Heb met jullie te doen.
Swetzor (15-6-2011 om 17:49)
Och och och, wat zijn we weer lekker allemaal op dreef. Hier kan iedereen natuurlijk zijn of haar diep weggeschoven frustratie's uiten. Wees geen internet held.
Moppie (15-6-2011 om 08:44)
Dit arme beestje lag lekker te zonnen tegen de autoband van zijn baasje. De idioot kwam met een noodvaart het woonerfje inracen. Hij raakte net de auto niet, maar wel het hondje wat trouwens een boerenfox was en geen jack russel! Deze man zal nooit leren!
Gianna (14-6-2011 om 16:37)
@Karin: Politie gebeld?
Cookie-instellingen beheren