Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Jongen verdacht van eiergooien

Toegevoegd: 13-06-2011, 19.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de nacht van zondag op maandag (omstreeks 02.45 uur) is een 17-jarige Terneuzense jongeman aangehouden op verdenking van eieren gooien tegen een woning.

De jongeman werd door getuigen op heterdaad betrapt toen hij eieren gooide tegen de ruiten van een woning aan de Langs de Kreek in Terneuzen. De jongen wordt er van verdacht al meerdere keren eieren tegen de ruiten van de woning te hebben gegooid. Toen de getuigen hem aanhielden hebben deze hem onmiddellijk overgedragen aan agenten van de politie.


De jongeman is naar Torentijd gebracht en heeft daar de nacht doorgebracht. Op maandagochtend is hij verhoord in het bijzijn van zijn vader, omdat hij nog minderjarig is. Hij is na dit verhoor weer in vrijheid gesteld. Hij ontkend iets te maken te hebben met de vernieling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vroem (11-1-2012 om 15:28)
Betreft het toevallig jou woning edwin? lijkt er wel op!
Edwin (14-6-2011 om 23:26)
@Bas, Frans en Vlissingse: Wat betreft de zwaardere criminaliteit/overtredingen hebben jullie wel gelijk maar die mogen van mij dan ook evenredig hard gestraft worden naar mate de ernst van de overtreding. Daarom vind ik 1 nacht Torentijd, ter ontmoediging van dit soort gedrag, best terecht.
Bas (14-6-2011 om 18:26)
Het is maar een eitje.. Laat die jongen het gewoon schoonmaken en zn excuses aanbieden maar naar torentijd vind ik niet kunnen. De grote criminelen lopen nog vrij rond, zoek die maar eens op en sluit hun op in torentijd!!
Frans (14-6-2011 om 14:53)
Iemand die roekeloos zonder rijbewijs rijdt, geen helm draagt en een stokteken negeert mag weg met een proces verbaal, maar iemand die eieren op ramen gooit zit een dag vast in torentijd? Waar gaat het heen met de kromheid van de overheid?
Leon (14-6-2011 om 12:59)
Beste Jan pieter, sorry maar dit is geen kind meer..17 jaar. bijna volwassen dus. Volgende keer zijn het stenen..? Wat mij betreft hard straffen, deze ongein zou ik niet van gediend zijn. Ga maar lekker eiers tegen je vaders woning gooien.
Edwin (14-6-2011 om 11:24)
@Jan-Pieter: Een 17 jarige noem ik geen kind meer. Die weet donders goed waar hij/zij mee bezig is. Laat ze maar lekker een nachtje zitten. Kunnen ze ff nadenken over hun gedrag. Dergelijk gedrag moet men meteen de kop indrukken. Vandaag eieren, morgen een steen vanaf een viaduct.....
Cookie-instellingen beheren