Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bekenden gaan er met auto vandoor

Toegevoegd: 13-06-2011, 19.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bekenden van een man uit de gemeente Reimerswaal zijn er zondag na een ruzie in Vlissingen met diens auto vandoor gegaan.

De 47-jarige man uit de gemeente Reimerswaal reed zondagavond rond 23.00 uur in zijn auto door Vlissingen. De man had wat bekenden van hem in de auto. Ter hoogte van de Aagje Dekenstraat ontstond een ruzie tussen de inzittenden van de auto en de eigenaar zette zijn auto aan de kant, omdat hij vond dat er wat passagiers uit de auto moesten stappen. De ruzie ging over een voorval uit het verleden.


De 47-jarige man stapte uit zijn auto om de rest er uit te laten, maar dat lukte niet helemaal. De passagiers kwamen wel uit de auto, maar sloegen de eigenaar volgens eigen zeggen in elkaar en gingen er met zijn auto vandoor.

Later die avond is de auto in Rotterdam aangetroffen door de politie aldaar. Ook zijn er meteen twee verdachten bij de auto aangehouden. Het betreffen een 40-jarige man uit Poortugaal en een 50-jarige man met een tot nu toe onbekende woonplaats.

De twee aangehouden verdachten zitten nu vast en worden op een later tijdstip gehoord over hun betrokkenheid bij deze diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren