Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Meisje (12) aangereden door brommer

Toegevoegd: 15-06-2011, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat dinsdag rond 15.00 uur plaatsvond dinsdag op de Postweg in Lewedorp.

Een 12-jarig meisje uit de gemeente Borsele fietste rond 15.00 uur met een aantal andere fietsers over de Postweg in Lewedorp. Het betreft het gedeelte net voor het viaduct over de snelweg.
 
Een bromfietser op een zwarte bromfiets wilde de fietsers passeren en raakte met zijn stuur het stuur van de fiets van het meisje. Haar stuur sloeg dubbel en zij sloeg vervolgens over de kop met als gevolg een zwaar gekneusde pols. De bestuurder van de bromfiets keek nog achterom en reed daarna door zonder zijn identiteit bekend te maken.
 
Volgens een getuige zou de bromfietser enige tijd later nogmaals teruggekomen zijn naar de plaats van het ongeval. De politie vraagt de bromfietser zich te melden en te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele andere getuigen kunnen naar bovengenoemd nummer bellen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (16-6-2011 om 18:11)
Dit is nu de mentaliteit van een bonk schorem. Men rijdt door na een aanrijding. Ik hoop dat deze persoon tot bezinning komt Dit meisje had er erger aan toe kuinnen zijn.
Marco (16-6-2011 om 10:18)
Dan moeten ze maar een keuze gaan maken, wel of geen brommers die harder kunnen dan een fietser, (wielrenners dus ook) over het fietspad. Gewoon over de weg laten gaan maakt niet uit wat voor een weg zolang ze maar niet over de SNELweg gaan. Dan weer wel op fietspad moeten, dan weer daar eraf.
Cynthia (16-6-2011 om 08:14)
Mijn man heeft op weg naar zijn werk ook gehad dat hij op de brommer 3-4 scholiertjes op de fiets naast elkaar tegenkwam. Aan de kant gaan? Ho maar! Maar als je dan blijft rijden en ze bijna met zijn allen omgaan, dan zijn ze boos. Tuurlijk fout van die brommer, maar op een geven moment......
Mar (16-6-2011 om 07:52)
Fred...moet de politie nu ook al fietsers verkeersles gaan geven???? Doe niet zo raar! Het is een kwestie van normen en waarden hoor; nou niet bepaald een politietaak. Net wat Em zegt; vaak blijven ze gewoon naast elkaar rijden zodat niemand erlangs kan. Dus ja, actie = reactie.....
Rosser (16-6-2011 om 00:45)
Fred.. jij wilt op iedere hoek van elke straat een politieagent neer zetten? En beloof je me dan ook dat je niet gaat klagen als ze daar maar een hele dag staan te wachten tot er toevallig iets gebeurd...?
My (15-6-2011 om 22:18)
Sorry hoor maar hoe die jonge fietsers soms rijden is ook vervelend want die fietsen met zijn 3een dat meisje moet niet zeuren die is gevallen. het is wel erg dat ze over de kop vloog maar denk ook aan je eigen fouten
Cookie-instellingen beheren