Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 275 km

Truck en auto botsen op N61

Toegevoegd: 15-06-2011, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij de verkeerslichten op de kruising N61/Tractaatweg in Terneuzen zijn woensdag rond 15.15 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de N61 rechtdoor richting Zaamslag. Op dat moment reed een Belgische vrachtwagen over de Tractaatweg en sloeg linksaf de N61 op.


Vermoedelijk reed hij door rood en botste tegen de personenauto. De vrachtwagen raakte licht beschadigd. De auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd en moest worden getakeld. Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nogmaals onzin (18-6-2011 om 01:18)
Allemaal absolute onzin ! Het is technisch onmogelijk dat het ene licht nog op groen staat en het andere al groen krijgt ! Zodra het ene op rood springt krijgt het andere wel direct groen. Dat kan wellicht wat vertraagd worden, maar stop gewoon als het licht op oranje springt. Probleem opgelost !
Fietser (16-6-2011 om 17:14)
Ik heb al zo dikwijls aan de politie,provincie en nog eens bij de Gemeente gemeld dat de lichten op de Tractaatweg en het kruispunt aan Terneuzen niet goed afgesteld. Zelfs al krijg je groen blijf kijken en inderdaad, als je van Terneuzen of de Tractaatweg komt geef je voorrang staan haaientanden!!
Ron (16-6-2011 om 14:01)
Het is inderdaad tijd dat er eens naar de lichten word gekeken.Aangezien het levensgevaarlijke situaties veroorzaakt.Rijd je door groen, begint half de kruising vaak het overige verkeer ook alweer te rijden. Dit was wachten op!! Zeker met vrachtverkeer, deze zijn een stuk langszamer.
Annemarie (16-6-2011 om 13:54)
Heb ook gedacht dat er door rood gereden werd. kwam ze op het kruispunt tegen.zodra ik met groen bij de stopstreep ben en hij op oranje springt je netjes aan de snelheid hou kom je verkeer op het kruispunt tegen.het ligt dus niet aan de bestuurders maar aan de lichten die verkeerd afgesteld staan.
Ruben (16-6-2011 om 13:32)
Ik ben degene die is aangereden. Blij dat ik nog leef. Het licht was groen. Ik was niet de eerste die overstak en de auto na mij had ook nog groen. De verkeerslichten zijn inderdaad erg krap afgesteld, maar zelfs dan mag het niet kunnen dat de tankwagen nog door oranje is gereden.
Ka (16-6-2011 om 13:12)
De afstelling een probleem. Als autobestuurder vind ik het al moeilijk om in te schatten of ik nou gas moet geven als ik bijv. als 2e of 3e in de rij sta, of dat ik maar beter weer stop, omdat het zo verschrikkelijk snel weer op oranje springt.
Cookie-instellingen beheren