Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Arrestaties na bedreiging

Toegevoegd: 16-06-2011, 13.06 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - De politie heeft woensdagavond twee Eindhovenaren aangehouden nadat zij bedreigingen hadden geuit in Ritthem.

Woensdagavond omstreeks 23.15 zag een 53-jarige medewerker van een bedrijf aan de Marie Curieweg in Ritthem twee ongenode gasten lopen op het bedrijfsterrein waar hijzelf werkt.


Hij is, samen met een andere medewerker, naar de twee mannen toegelopen en vroeg hen wat zij daar kwamen doen. Omdat hij dacht dat de twee mannen inbrekers waren heeft hij de autosleutels van de auto waar zij mee waren, snel uit het contact gehaald. Direct werd de politie via 112 ingeschakeld.

Eén van de twee mannen begon de 53-jarige direct met de dood te bedreigen. Op het moment dat de twee mannen in de richting van de werknemers kwamen, hoorden zij al de sirenes van de toesnellende politieauto's.

Toen agenten van de Zeeuwse politie ter plaatse kwamen zijn de twee mannen aangehouden. Eén van de mannen, een 21-jarige Eindhovenaar, werd vanwege de bedreigingen aangehouden. De ander, een 19-jarige man uit dezelfde plaats, werd aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren.

De 19-jarige is na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 21-jarige zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (16-6-2011 om 19:41)
Maar wat deden ze daar dan?en waarom gelijk vrij
Cookie-instellingen beheren