Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Harddrugdealers opgepakt

Toegevoegd: 18-06-2011, 17.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Oude Vlissingseweg zijn donderdagmiddag twee mannen aangehouden voor handel in harddrugs.

Een 50-jarige Middelburger verkocht daar heroïne aan een 30-jarige man uit Oost-Souburg. Beiden werden aangehouden met enkele bolletjes heroïne op zak. Hierna is er met toestemming van de 50-jarige man in zijn woning in Radenhove in Middelburg onderzoek gedaan.


Daar werden nog een potje met een onbekende hoeveelheid heroïne aangetroffen en twee nepvuurwapens. Alles werd in beslag genomen. Eén van de nepvuurwapens, een bolletjespistool, behoorde toe aan een 23-jarige medebewoner en ook hij werd aangehouden.

De 30-jarige man uit Oost-Souburg deed afstand van de heroïne en is inmiddels in vrijheid gesteld. Ook de 23-jarige Middelburger, die afstand deed van het bolletjespistool is weer vrij. De 50-jarige Middelburger is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (20-6-2011 om 13:50)
Ze moeten maar een kappen met dat gedeal en hele gezinnen naar de klote helpen ga maar gewoon net zo als een ander mens werken voor je geld zeer toevallig is het wel dat mijn nichtje haar bijna nieuwe scooter ook is gejat terwijl het meisje naar het ziekenhuis was de politie zegt er p te letten?
Maria (19-6-2011 om 18:56)
Gedeeltelijk heeft heidi gelijk, de politie moet meer kontroleren en ze moeten dan gelijk eens de schuurtjes van sommige kontroleren op gestolen goederen,scooters en fietsen maar de politie heeft daar geen mannen voor en dit kost weer extra geld denkt de regering ook aan de slachtoffers hun geld?
Heidi (19-6-2011 om 17:22)
De hele buurt heeft hier al een keer melding van gemaakt maar helaas zijn ze te druk met andere dingen.....
Thera (19-6-2011 om 14:33)
@Heidi; juiste informatie op juiste plaats bezorgen levert meer op. Dit is geen site van het politiebureau hoor.
Gianna (19-6-2011 om 13:24)
@Heidi: foto maken en politie bellen. Daar heb je meer aan dan hier tips te geven.
Heidi (19-6-2011 om 08:46)
Misschien ook een tip voor de politie om eens op de mede's te komen controleren,hier lopen allerlei jongeren die er niet thuis horen te dealen .Vooral de doorloop van de Duunmede naar de meanderlaan is een walhalla voor dealende jongeren...
Cookie-instellingen beheren