Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 158 km

Meisje (13) gewond na botsing met auto

Toegevoegd: 20-06-2011, 09.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - Rond 20.15 uur reed een 33-jarige Vlissinger over de Koksweg in Koudekerke. De man reed in zijn auto in de richting van de Zwaanweg.

Een meisje van 13 jaar oud fietste vanaf de Verbrande Hofweg de kruising over en verleende geen voorrang aan de Vlissinger. Hierop kwamen beiden met elkaar in botsing.


Het meisje is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op dit moment is het letsel nog niet bekend, evenals de exacte personalia.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hippo (3-7-2011 om 11:17)
Sinds dat die, in mijn ogen, vreemd regel is verzonnen, zijn er inderdaad heel wat fietsers, die nergens meer naar kijken. Want, de auto heeft toch schuld. Jammer alleen dat ze daarbij niet in de gaten hebben dat ze nog steeds heel erg kwetsbaar zijn.
Aanrijding (2-7-2011 om 17:05)
Vervolg: realiseer je dan maar toch: kan je leven met het feit datje iemand aanrijdt omdatJIIJ niet het geduld hebt om af te remmen voor een fietser?? dat een persoon of overleden is of een ernstige handicap krijgt?
Aanrijding (2-7-2011 om 17:02)
Als je als automobilist een fietser aanrijdt, ben je altijd fout volgens de wet. dus als je het gevoel dat een fietser doorrijdt, is het wel verstandig dat je rekening houdt met het feit dat je hem/haar kunt aanrijden. en daar heb je toch inzicht voor nodig. niet dat het goed is van een fietser.
Erik (20-6-2011 om 23:23)
(vervolg) een euro krijg (Vlissingen, vlak bij een A****markt en scholengemeenschap) kan ik ruimschoots van op vakantie. En zeg er maar niets van want dan krijg je nog een grote b*k ook van ze. Lijkt wel of ze allemaal "kleurenblind" zijn!
Erik (20-6-2011 om 23:19)
Ja, in het verkeer is het "geven en nemen" maar niet tot elke prijs. In dit geval is het misschien een verkeerde inschatting geweest van het meisje. Maar veel jongelui hebben gewoon lak aan de regels. Als ik van elke jongere die ik door het rode licht zie lopen / wandelen (vervolg volgend bericht)
Alfred (20-6-2011 om 14:25)
@Zeeuw: heeft geen fluit met inzicht te maken. Het merendeel van de fietsers rijden overal gewoon door, dan kun je als automobilist beter gaan lopen als je elke keer moet remmen. Nee, je aan de verkeersregels houden geldt ook voor fietsers, daar rem ik ook niet voor!
Cookie-instellingen beheren