Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Start bouw strandwachtpost

Toegevoegd: 20-06-2011, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Nolledijk in Vlissingen is maandag de bouw van start gegaan van de nieuwe bewakingspost van de strandwacht.


De aannemer is begonmnen met het opbouwen van de steigers op het Nollehoofd. De post wordt volgens planning half juli opgeleverd. De strandpost vormt een onderdeel van het internationale project ‘120 Kilometer Kustkwaliteit’ en wordt mede vanuit de Europese Interreg-subsidie gefinancierd.

De steigers zijn nodig om de stalen spanten te kunnen plaatsen. In aansluiting daarop worden respectievelijk de vloerbalken en de prefabwanden geplaatst. De gemeente heeft borden geplaatst om mensen te attenderen op de bouwwerkzaamheden. De aannemer doet er tijdens de werkzaamheden alles aan om de overlast voor de strandbezoekers tot een minimum te beperken.

Half juli neemt de gemeente de onderkant van de strandpost in gebruik. Hier bevinden zich toiletten voor dames, heren en gehandicapten. De ruimtes erboven, voor de strandwachten en de strandcoördinator, moeten dan nog worden ingericht.

Zodra het zomerseizoen is afgelopen zal de aannemer starten met de bouwwerkzaamheden voor strandpaviljoen Panta Rhei.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (23-6-2011 om 06:59)
Beetje laat om daar nu pas mee te beginnen terwijl juist nu iedereen op t strand wilt bruinen. :S
Cookie-instellingen beheren