Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie gewelddadige diefstal

Toegevoegd: 21-06-2011, 12.45 uur
Door: Roland de Jong

GOES -  Dinsdagmorgen is in Goes een 18-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van diefstal met geweld.

De man wordt ervan verdacht op 15 juni jl rond 22.35 uur in de Troelstralaan in Goes een 15-jarige jongen te hebben beroofd van zijn GSM. De jongen zat op een bankje en werd door de verdachte aangesproken. Plots werd hij door de verdachte in zijn gezicht gestompt en werd zijn GSM hardhandig uit zijn hand gerukt.


De verdachte is voorgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Izaak (22-6-2011 om 23:30)
Wat bedoel je Arie met en dan nog?En als hij echt schuldig is wat dan?Mag er dan wel eens een voorbeeld gesteld worden en waarom zou het als een holbewoner moeten gebeuren,trouwens waar zouden we die vandaan moeten halen.De zachte aanpak werkt niet dat is wel gebleken,tijd voor verandering dus !!!!!
Jaja (22-6-2011 om 12:44)
laat em maar lekker voelen ze moeten hard gaan optreden. dat ze goed weten wat ze gedaan hebben. ik vind et nie gek als mensen straat vrees krijgen :s 18 jaar kan tog werken koop je eigen GSM noob
Arie (22-6-2011 om 09:07)
Daar hebben we de 'bij-voorbaat-hard-aanpakken-brigade-weer'. Eerst maar even afwachten of de verdachte inderdaad schuldig is voor we als een holbewoner 'corrigerende' tikken gaan uitdelen, en dan nog.
Izaak (21-6-2011 om 23:11)
Voorgeleid? Om een lichte straf te horen eisen? Dat zal weer wel,deze jongen mag natuurlijk niet te hard aangepakt worden wat geheel nornaal is in dit land bij dit soort gevallen. Idee:Werkstraf maar dan ook een echte werkstraf met af en een flinke corrigerende tik,misselijk mannetje is het toch?
Cookie-instellingen beheren