Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Buit bij inbraken in Zeeland

Toegevoegd: 24-06-2011, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdag werd er op diverse locaties in Zeeland ingebroken. Onbekenden sloegen hun slag onder andere in Middelburg en Groede.

Tussen 01.00 en 15.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf aan de Vlasmarkt in Middelburg. Men kwam de zaak binnen door het vernielen van een deur. Er werd meer dan honderd euro gestolen. Ook werden enkele tientallen blikjes frisdrank en bier weggenomen.


Tussen 11.00 en 12.10 uur werd ingebroken in een woning in de Voorstraat in Groede. Men is de woning binnengekomen door een deur open te breken. In de woning werden enkele kamers doorzocht. De bewoners missen een bedrag van enkele honderden euro's, een iPod en een afstandsbediening voor de televisie.

Tussen 02.00 en 15.00 uur werd ingebroken in een woning in de Prins Mauritsstraat in Middelburg. De bewoner miste uit zijn portemonnee enkele tientallen euro's en zag toen dat de voordeur op een kier stond. Deze was wel dicht geweest maar niet op het nachtslot.

Zie ook:
- 24/06/2011: Diverse diefstallen in Zeeland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (27-6-2011 om 07:59)
Waar slaat dit op cynthia??? wij doen ons best jullie woningen weer te renoveren en dan krijgen we dit als dank?? en trouwens, nu ik DAAR als bouwvakker aan t werk ben, zie ik juist HOEVEEL mense der sochtends NIET naar hun werk gaan... waaronder jij waarschijnlijk ook valt...
P.s (26-6-2011 om 20:27)
@cynthia \dan ben jij ook verdacht want je woont blijkbaar in die straat en weet jij ook hoe en waneer mensen weg zijn en of ze beetje geld hebben of niet dus geef jezelf ma vast aan. laat het speurwerk nu ma aan de mensen over die ervoor geleerd hebben.
@ cynthia (26-6-2011 om 16:17)
Nou sherlock! wat let je om die mannen aan te geven of naar ze toe te gaan en ze de hamvraag te stellen? dat durf je natuurlijk ook niet, iemand beschuldigen in zn gezicht omdat jij denkt dat zij het hebben gedaan!
Cynthia (26-6-2011 om 13:20)
Nee, dat is pure realiteit. Ze hebben de gelegenheid en zien precies wie er voor hoe lang weggaat. Het is toch raar dat we zulke dingen nooit gehad hebben en nu 2x in 1 week?! Voor luttele opbrengst notabene! En politie? Bij inbraak? Die nemen het op en daar blijft het bij hoor....
Bertus (25-6-2011 om 21:41)
@Cynthia,zo zo grove beschuldigingen!Daar kan aangifte tegen gedaan worden, daarnaast,waarom ga je niet even detective spelen, neem je camera mee en ga achter de bouwvakkers aan tot je bewijs hebt!Grove beschuldiging en slecht onderbouwt,tijden van misdrijf en werktijd van de werklui bekeken...
Marjolein (25-6-2011 om 17:43)
@Cynthia Dit is pure laster,hoe durf je.....
Cookie-instellingen beheren