Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 334 km

Dronken vrouw gewond na val

Toegevoegd: 26-06-2011, 15.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 44-jarige Middelburgse vrouw is zaterdagmiddag rond 17.30 uur zwaar onder invloed aangetroffen op het Jaagpad in haar woonplaats.

Ze was gevallen en was daarbij gewond geraakt. Ze wilde zich niet laten behandelen door ambulancepersoneel en wilde geen personalia opgeven. Ze was erg agressief en is onder dwang in een politievoertuig gezet en meegenomen naar het politiebureau.


Ze is later heengezonden met een bekeuring voor openbare dronkenschap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (26-6-2011 om 18:48)
Laat die muts ook voor alle kosten opdraaien politie ambulance 2500euro en voortaan gewoon laten liggen tot ze weer nuchter zijn kost een hoop minder moeite en geld voor hetzelfde is de ambulance net hard nodig voor een ongeval of ernstig zieke die griet moet haar ogenuit haar kop schamen
Thera (26-6-2011 om 16:55)
Het probleem wat deze vrouw heeft is groter dan het incident wat zaterdagmiddag plaats heeft gehad denk ik... voor haarzelf dan. Dit is een moment wat opgevallen is, de rest van die ijsberg moet ze zelf mee dealen in het leven. Welke keuzes maak je en wat is het waard.. aan ene kant zeer triest.
Cookie-instellingen beheren