Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote vechtpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 26-06-2011, 15.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een vechtpartij in het uitgaansgebied van Vlissingen zijn afgelopen nacht vier mannen aangehouden.
 
Ze worden ervan verdacht een 24-jarige Vlissinger en een 23-jarige man uit de gemeente Veere te hebben mishandeld. De slachtoffers liepen hierbij hoofdwonden op en zijn behandeld in het ziekenhuis.


De verdachten afkomstig uit Vlissingen (1) en Tiel (3) zijn in de leeftijd van 22 en 23 jaar. De reden dat de mannen met elkaar in gevecht raakten is niet bekend.

Na de vechtpartij bleef het onrustig in het uitgaansgebied in Vlissingen. Politieagenten hebben diverse malen personen gescheiden en assistentie verleend aan beveiligers.

Omdat zich een groep van een twintigtal personen ophield ter hoogte van het museum met enkel en alleen het doel conflicten te zoeken en zich op te dringen tijdens een politieoptreden is door de politie deze groep verwijderd, hierbij geholpen door een politiehond.
 
Een 23-jarige Goesenaar is hierbij aangehouden voor aanstootgevend gedrag en het niet voldoen aan een bevel of een vordering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (27-6-2011 om 22:02)
Zei het al eerder... een vecht partij kan altijd ontstaan (hellaas) dan een paar worden, klapje, enz Maar dit is keer op keer anders. Groepen zijn er op uit en zoeken specifiek ruzie. en slaan niet gewoon proberen eerder iemand bewust dood te schoppen. van mij mag de
Vlissinger (26-6-2011 om 17:43)
Ik had gezien, was gekke zooi
A. (26-6-2011 om 17:10)
Neergeslagen met een knuppel ja, stelletje debielen. uitgaan moet gezellig zijn, snapt niemand dat dan meer????
Anton (26-6-2011 om 16:20)
Uitgaan wordt steeds moeilijker voor de "normale" jeugd.. lekker thuis blijven kinderen en laat dat schorem elkaar maar aftuigen
Cookie-instellingen beheren