Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schip vastgelopen bij Wemeldinge

Toegevoegd: 28-06-2011, 11.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - Bij de jachthaven in Wemeldinge is dinsdagochtend rond 04.00 uur een schip vastgelopen. Het 80 meter lange schip is geladen met grond.

Op dit moment wordt de lading van het schip overgeladen en is een bergingsbedrijf onderweg naar Wemeldinge.


Eerst zal worden bekeken of het schip bij hoog water op eigen kracht los kan komen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wandelaar (29-6-2011 om 23:10)
Dat er een loods aanbooord zat lijkt mij sterk. Het betreft hier een binnenvaartschip en die is niet loodsplichtig
Kleintje (29-6-2011 om 14:00)
Nou Sas, wat is dat nou weer voor belachelijke opmerking?! Soms is het beter om geen commentaar te leveren, zeker op zaken waar je eigenlijk geen verstand van hebt. Er zijn namelijk genoeg oorzaken waardoor een schip vastloopt. Waar mensen zijn worden nou eenmaal fouten gemaakt.
Piet Pender (29-6-2011 om 03:42)
@Sas, dit is gewoon een fout van de loods, de schipper kan er niks aan doen, hij volgt gewoon de loods op. Eerst even wat informeren voordat je van zulke teksten plaatst. Ikzelf heb altijd moeite om mijn schip naar Antwerpen te brengen hier in Zeeland
Sas (28-6-2011 om 12:12)
Ongelooflijk! Weer storing aan het roer zeker? Of had de schipper beter wat langer in zijn bed blijven liggen? Ik denk het laatste!
Cookie-instellingen beheren