Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 255 km

Dronken vrachtwagenchauffeur betrapt

Toegevoegd: 29-06-2011, 20.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHOONDIJKE - In de Dorpsstraat in Schoondijke is vanmiddag rond 14.00 uur een vrachtwagenchauffeur uit Litouwen aangehouden.

Hij had ruim 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Het rijbewijs van de chauffeur is ingenomen door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (1-7-2011 om 06:14)
T's alleen zo jammer dat het ze geen reet interesseert, eenmaal over de grens drinken ze nog een laatste alvorens weer verder te rijden. Beroepsmatig moeten er torenhoge boetes komen en niet eerder uit de cel en wagen terug geven alvorens er betaald wordt.
Arie (30-6-2011 om 17:08)
DIT soort lui moeten ze dus KEIHARD aanpakken opdat in het thuisland des zatlap het signaal duidelijk doorkomt dat je hier NIET mee wegkomt!! Iets waar de EU flink werk van mag maken!
BOBBERTJE (30-6-2011 om 13:55)
Eerst een tijdje zitten, zal wel moe zijn, in hare majesteits gevangenis. en dan de cursus "ach vader lief, toe drink niet meer" en dan gewoon maar lopen, voor de rest van zijn leven.
Marga (30-6-2011 om 00:41)
En dan ook nooit meer lang zij zijn leven dat rijbewijs terug! Zoekt hij maar een baantje waar hij lopend of op de fiets naar toe kan.
Cookie-instellingen beheren