Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzenaar drie keer op de bon

Toegevoegd: 03-07-2011, 17.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdagavond rond 22.00 uur is een 38-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden wegens doorrijden na een aanrijding, belediging van agenten en het rijden onder invloed.
 
Rond 21.50 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er op de Donze Visserstraat in Terneuzen een auto tegen een geparkeerd staande auto was aangereden. Na de aanrijding reed de bestuurder van dit voertuig door.


De eigenaar van de geparkeerd staande auto, een 45-jarige man uit Terneuzen, ging met zijn buurman achter de auto aan. Op de Grenulaan stopte de auto. De eigenaar van de geparkeerd staande auto belde de politie en gaf de locatie van de auto en het kenteken door.

Door de politie die kort daarop ter plaatse kwam werd de bestuurder van de auto, de 38-jarige man uit de gemeente Terneuzen, vlakbij zijn voertuig aangetroffen. Toen de agenten de man aanspraken beledigde hij hen waarop hij is aangehouden.

Uit ademanalyse op het politiebureau bleek dat de automobilist ongeveer 4 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren