Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieagenten mishandeld in Domburg

Toegevoegd: 03-07-2011, 20.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.10 uur is een 33-jarige man uit de gemeente Veere, aan de Singel in Domburg, aangehouden.

Bij een opstootje aan de Stationsstraat in Domburg richtte de man zich tegen de politieagenten toen zij enkele personen aanspraken en de boel probeerden te sussen. De 33-jarige man duwde één van de agenten en pakte een agent bij de keel.
 
Ook bedreigde hij agenten. Toen de man op enig moment ten val kwam schopte hij een agente in het gezicht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Izaak (5-7-2011 om 23:43)
Nou Franciscus,dat is dan jouw mening en denk je nu echt dat ik loop te huilen? Volgens mij zou JIJ dat eens flink moeten doen daar gaan je ogen van open.Beter dat jij nooit agent bent geworden omdat je niet door de keuring kwam.(?)Of ben je een toch een agent die eigenlijk te zwak is deze functie?
Tsjeerd Tiknetta (4-7-2011 om 22:03)
Dat was wel een hele boze meneer!
Fransiscus (4-7-2011 om 18:50)
Nou Izaak, das wel een onzinreactie hoor. Een duw of een greep heb je zo te pakken. En die vent is toch gepakt dus wat huil je nou over ondergang van dit land
Nienke (4-7-2011 om 15:49)
Hoe kan een politieagent voorkomen bij de keel gegrepen te worden als je in een menigte staat,hallo ze hebben geen ogen in de rug. En als ik het artikel lees hebben ze die persoon toch aangehouden, want moeten ze anders. Goed dat die man is aangehouden!
Izaak (4-7-2011 om 00:08)
Hoog tijd dat agenten eens wat terug mogen doen en trouwens zijn deze agenten wel geschikt voor hun functie? want je bij je keel laten pakken is niet zomaar iets.Keihard optreden door agenten die wel wat kunnen/mogen is de enige remedie om de ondergang van dit land tegen gaan.Politie kom op zeg!!!!
Fransiscus (3-7-2011 om 23:23)
Zoooo...een agente in het gezicht schoppen...dan ben je echt flink bezig! Je moeder zal trots op je wezen knul.
Cookie-instellingen beheren