Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf meisjes betrapt bij winkeldiefstal

Toegevoegd: 03-07-2011, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zaterdagmiddag rond 14.05 uur zijn, in de H&M aan de Lange Vorststraat in Goes, vijf meisjes (twee van 13 en drie van 14) uit de gemeente Schouwen-Duiveland, aangehouden wegens winkeldiefstal.

De meisjes hadden kleding en sieraden met een totale waarde van ruim 140 euro weggenomen. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.


Ook kregen de meisjes een winkelverbod.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
** (4-7-2011 om 18:17)
Pfft, net of het daar nog niet goedkoop genoeg is.. En dan nog stelen ook..
Poesjes (4-7-2011 om 00:58)
Die waren er dan al vroeg bij het wordt steeds jonger de leeftijd nu al 13 en 14 van wie hebben ze dat geleerd.
Peter (3-7-2011 om 23:19)
Nou nou proces verbaal en een winkelverbod.. waar is de tijd gebleven dat je waarschuwingen kreeg.... ach ja in deze tijden van vrij nederland zal dit justitie zeer veel genoegdoening geven denk ik.
Jaap vergeer (3-7-2011 om 21:30)
De hard straffers zullen wel gaan roepen dat ze voor jaren de bak in moeten. Maar misschien is een taakstraf wel zo slim. Iedere avond de winkel aanvegen ofzo, Incl. de zaterdag. En laten zien dat mensen in een winkel hard werken ter opvoeding. Dat zet meer zoden aan de dijk dan de Teeven straffen.
Cookie-instellingen beheren