Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt verkeerde verdachten op

Toegevoegd: 04-07-2011, 15.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een tankstation aan de Kennedylaan in Terneuzen zijn maandagmorgen door een arrestatie-eenheid twee verdachten aangehouden. Het bleek later niet op de juiste verdachten te gaan.

Eén van de mannen kocht een pakje sigaretten. Hij en een andere man, die in de auto zat te wachten, werden ter plaatse in de boeien geslagen door agenten in burger. De identiteit van de mannen werd gecheckt omdat politie hen verdacht van een misdrijf.


Toen bleek dat het om twee andere mannen ging, mochten de twee hun weg weer vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin Janse (5-7-2011 om 11:55)
Als de politie niets doet is het niet goed! doen ze wel iets is het ook weer niet goed. Jullie nooit foutje gemaakt op het werk ? De heren zullen zich toch raar gedragen hebben anders overkomt je dat niet!
Frans (5-7-2011 om 01:45)
Nou nou, big deal. De identiteit werd gecheckt en ze mochten weg. Zal bij elkaar misschien 10 minuten hebben geduurd, misschien wel 5. Iedereen kan een fout maken, ook de politie.
Ed (5-7-2011 om 01:39)
0Foutje moet kenne als of iedereen zo pefect zou te werk gaan je zou eens moeten weten wat onze jongens moeten ondergaan lach jij nog als jij dit moest doen ben trots op deze mannen
Peter Demesmaecker (5-7-2011 om 01:19)
Missen is menselijk criminelen schieten soms ook de verkeerde mensen neer . Maar daar wordt niks over gezegd. gr Peter en schadevergoeding ja een kaartje welkom in Terneuzen
Kush (5-7-2011 om 00:38)
Zo'n agent moet op een bepaald moment snel beslissen. Voor het zelfde geld, waren ze het wel.. En waren ze weggekomen omdat ze hun 'huiswerk' deden. Zuur voor de onschuldige, maar het is niet anders. Oud nieuws dat ze blunderen. beste paard stuikelt wel is.
Dhr. K. Ippenpoot (4-7-2011 om 20:45)
Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt zullen we maar zeggen. Feit: de politie werkt dus ! Shit happens.. beter de verkeerde oppakken dan dat de echte daders ontkomen. De politie is je 'vriend'. :)
Cookie-instellingen beheren