Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging overval supermarkt Scharendijke

Toegevoegd: 04-07-2011, 18.52 uur - Update: 04-07-2011, 22.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - De politie Zeeland heeft vanavond in de buurt van Scharendijke drie mannen aangehouden die geprobeerd hebben een overval te plegen op een supermarkt aan de Dorpsstraat in Scharendijke.


De meldkamer kreeg de melding om 17.51 uur en nog geen half uur later konden de drie opgepakt worden. Ze zijn ingesloten.

De politie onderzoekt de zaak. Of er iets is weggenomen is nog niet bekend. Er is niemand gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kas (6-7-2011 om 18:10)
Ik ken alle drie de jongens ik ging ook vaak met ze om dat ze soms dingen deden die niet mochten wist ik maar dat ze een winkel zouden overvallen had ik echt niet van ze gedacht ik heb trouwens zelf ook bij de plus in scharendijke gewerkt ken het personeel goed maar ja. ik vind het heel triest
Walter (4-7-2011 om 21:16)
STERKTE voor het hardwerkende Plus-team en al die jonge vakantie krachten! Dit is gewoon KL.TE om meetemaken. Ik spreek helaas uit ervaring. Goed te horen dat die criminelen gepakt zijn, nu op weinig water en beetje brood! hééél lang...
Cookie-instellingen beheren