Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Overvallers supermarkt waren kinderen

Toegevoegd: 05-07-2011, 15.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - De gewapende overval die maandag rond 17.50 uur plaatsvond op een supermarkt aan de Dorpsstraat in Scharendijke werd gepleegd door kinderen.

De drie daders zijn jongens van 14 en 16 jaar oud. De drie jongens droegen bivakmutsen en probeerden het personeel onder bedreiging van een mes een vuurwapen geld afhandig te maken. Toen dit niet snel genoeg ging sloegen ze op de vlucht.
 
Twee van de daders konden worden overmeesterd door passanten, waaronder een medewerker van een nabijgelegen eetcafé. Dankzij deze actie kon de politie de derde persoon ook snel aanhouden. De drie jongens zitten vast in Torentijd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gasman (7-7-2011 om 15:51)
Kijk jeugdzorg dit krijg je als je je kinderen niet mag straffen e.d schuld van de ouders die hun kinderen niet mogen opvoeden ! vroeger kreeg je pak slaag en nu.. aai over je bol en foei dat mag je niet meer doen.. en dan krijg je deze dingen....
Wik ook wat zeggen (7-7-2011 om 14:07)
Even voor de duidelijkheid,torentijd is een arrestantenvleugel waar elk aangehouden figuur naartoe gaat,in afwachting van de tenlastelegging/voorgeleiding.hierna wordt besloten wat er iemand gebeurd,eventueel door naar een huis van bewaring of ander detentiecentrum of zoals vaak(helaas) naar huis.
Petra (7-7-2011 om 08:52)
Schandalig ik heb er geen woorden voor. schorem is het gewoon..en waar zijn de ouders. hoe komen ze aan een vuurwapen..ik ben zelf moeder en kan er met mijn gedachten niet bij...verschrikkelijk. hoe ver kan je zakken...gelijk hard aanpakken en geen jeugdstraf recht toepassen aanpakken die handel...
P (6-7-2011 om 22:04)
Terneuzenaar, je kan hier altijd werken als je wilt en je kan ook rond komen van een eurotje of 8 en zeker bij jullie in zeeuws vlaanderen want daar kosten woningen al een stuk minder als in de rest van zeeland dus ik snap niet dat deze gasten dit uit moeten halen om aan de kost te komen.
Bertus (6-7-2011 om 21:09)
Stuur ze maar naar een jeugdgevangenis, en daarna een opvoedcentrum of gesloten jeugdinrichting. Kunnen ze even wat bijleren! Torentijd is niet de plaats voor deze crimineeltjes.
Hennie (6-7-2011 om 19:47)
Tsja Oud Meisje. Een cursusje Nederlands misschien voor je dat soort taal gaat uitkramen? Waar die Terneuzenaar nou opeens die Polen vandaan haalt, raakt in dit geval ook kant nog wal. Kinderen horen op school en zitten nog niet in het werk-circuit zover ik weet. Wijs eerst naar de ouderrs!
Cookie-instellingen beheren