Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Winst wietkwekerij naar staatskas

Toegevoegd: 06-07-2011, 20.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een bedrag van 184.295 euro en 46 cent. Dat bedrag heeft een 46-jarige Goesenaar verdiend met de kweek van hennep en omdat het crimineel geld is moet dat worden gestort in de staatskas. De rechtbank in Middelburg heeft dat woensdag beslist.


Het te betalen bedrag is evenveel als de officier van justitie had gevorderd. Conform de eis werd de Goesenaar eind februari 2010 veroordeeld tot een celstraf van 21 maanden waarvan zes voorwaardelijk. De Goesenaar verkeerde in geldnood  en begon daarom twee hennepkwekerijen: één in Middelburg en één in Goes.
 
Beide kwekerijen waren goed voor 308 hennepplanten. Toen justitie een huiszoeking deed, werd er ook nog een dikke drie kilo amfetaminen aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (8-7-2011 om 16:29)
Ze gaan achter de kleine jongens aan maar bouwfraudeurs of staats fraudeurs mogen hun leas auto blijven rijen en thuis hun proces afwachten met een wijntje in de hand kijk hoeveel geld je wil van een kale kip wat denk je dat ie gaat doen als hij vrij is zo verpruts je je eigen volk meer problemen
Division (7-7-2011 om 05:00)
Crimineel geld naar de staatskas..zie je.. De staat is de grootste crimineel...
Jeroen (6-7-2011 om 21:47)
Natuurlijk.
Cookie-instellingen beheren