Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Geld en pinpas weg na babbeltruc

Toegevoegd: 07-07-2011, 12.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Een bejaarde man is woensdagavond het slachtoffer geworden van een babbeltruc.
 
Omstreeks 20.30 uur belden twee vrouwen van circa 20 à 25 jaar met donker haar, aan bij zijn woning aan de Zandweg. Ze vertelden dat hun moeder een huis verderop in de straat had gekocht en dat ze wat wilden drinken.


De man liet ze binnen in zijn woning. Na hun vertrek bleek dat zijn geld en pinpas uit zijn portemonnee waren weggenomen. Die lagen in de kamer waar hij de dames even alleen had gelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sven (8-7-2011 om 01:04)
Wonderlijk dat zulke dingen nog gebeuren maar don't trust strangers blijft gelden in bijna iedere situatie. Je nodigt niet zomaar vreemden binnen om ze dan alleen in een kamer te laten of iets als je spullen niet veilig zijn. Slechte dingen overkomt goede mensen..
Hannie (7-7-2011 om 17:38)
Deze dames zouden zich diep moeten schamen om op zo'n manier de gastvrijheid van deze oudere meneer te misbruiken. je kunt tegenwoordig werkelijk niemand meer vertrouwen. Ik hoop dat hun geweten nog gaat spreken, als ze dat tenminste nog hebben!
Jan Adriaanse (7-7-2011 om 17:03)
Babbeltruc\ leren de mensen het nu nooit?
Marga (7-7-2011 om 13:32)
Wat een tuig! Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren