Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Automobiliste botst tegen boom

Toegevoegd: 07-07-2011, 17.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEDEKENSKERKE - Donderdagochtend om ongeveer 08.30 uur is een aanrijding gebeurd op de 's-Gravenpolderseweg in Hoedekenskerke.
 
Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Borssele reed over voornoemde weg. Zij zag ineens dat er een vuilniswagen gedeeltelijk op haar weghelft stond. De vrouw week uit, maar kwam hierdoor in de berm met haar auto. Ze schoof door en kwam tot stilstand tegen een boom.


De automobilist die achter haar reed (de 25-jarige echtgenoot van het slachtoffer) heeft snel 112 gebeld, zodat alle hulpdiensten snel in actie konden komen. De vrouw is ter plekke onderzocht door de ambulance, zij klaagde over pijn in haar borst en hoofd. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
 
De bestuurder van de vuilniswagen, een 59-jarige man uit de gemeente Borssele, is door agenten van de Zeeuwse politie gehoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (12-7-2011 om 08:08)
@ Andere Mar: Gezien andere reacties was het dus een voorrangsfout dus P.V.. ..en niet aan het werk of picknicken. Sterkte voor de bestuurster!
Torkx (10-7-2011 om 15:41)
Ik ken de bestuurster ook en zij is echt geen onoplettend iemand en zoals al beschreven ze kreeg geen voorrang, gelukkig goed afgelopen. Maar de schrik zit er goed in, kan me voorstellen dat haar man ook ontzettend schrok terwijl hij het zag gebeuren! Sterkte en beterschap!
Saja (9-7-2011 om 23:01)
Skodarijder en zeeuwse erg he die veroordelingen ben blij dat ze goed van af gekomen is..hadden haar toch niet willen missen
Zeeuwse (9-7-2011 om 11:35)
Toevallig ken ik de bestuurster, ze was NIET aan het smsen,bellen, of wat dan ook, de vuilnisman verleende GEEN voorrang, vandaar ook het PV tegen hem! Gelukkig is de bestuurster er goed vanaf gekomen, het had fataal kunnen zijn, dit is belangrijker dan al die veroordelingen die hier gezet worden!
Skodarijder (9-7-2011 om 09:42)
Mischien moeten we eerst weten hoe t ongeluk gekome is, voordat we speculaties over anderen uitspreke! dus zomaar iets roepen als reactie slaat natuurlijk nergens op! mischien kwam de vuilniswagen gewoon uiteen zijstraat, en trok hij de wagen ernog net even voor...zo dat de auto moest uit wijken....
Arie (8-7-2011 om 23:35)
@quasimoto In de rest van het land rijdt bijna niet tegen een boom, komt dat omdat men daar voorzichtiger rijdt of omdat daar geen bomen langs de wegen staan? Bij ons aan de dijk hebben ze geteerd en gravel gestrooid, geen wegmarkering nu, wel slipgevaar EN bomen. Maar het CDA gaat er wat aan doen.
Cookie-instellingen beheren