Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jonge verdachten overval langer vast

Toegevoegd: 07-07-2011, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De drie minderjarigen die worden verdacht van een overval op een supermarkt in Scharendijke op maandag 4 juli zijn vandaag door het OM Middelburg aan de rechter voorgeleid.

Ze zijn door de rechtbank in bewaring gesteld en blijven twee weken langer vast. Twee van de verdachten zouden medewerkers van het bedrijf hebben bedreigd met een mes en een (nep)vuurwapen terwijl de derde op de uitkijk zou hebben gestaan. De buit bedroeg tientallen euro's.
 
Niemand raakte gewond. Gezien de leeftijd van de verdachten is het OM terughoudend met het geven van informatie.


Zie ook:
- 06/07/2011: Overmeesteren overvallers beloond
- 05/07/2011: Overvallers supermarkt waren kinderen
- 04/07/2011: Poging overval supermarkt Scharendijke


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schouwe (8-7-2011 om 19:29)
Bij zoiets is het snel geregeld straf is niks gun kunne ze niet betale strax stoer lope natuurlijk broek laag maar niet door de euros
Wes (8-7-2011 om 10:56)
Misschien is het een optie om deze drie minderjarigen hun schoolvakantie gewoon vast te laten zitten. In de weken dat ze vast zitten kunnen ze dan geschoold worden in wat hoort en niet hoort en wat hun daad voor impact geeft op het verdere leven van de slachtoffers van de overval.
Anja (8-7-2011 om 10:33)
Mooi, kan niet lang genoeg duren, die meiden hebben levenslang.
Cookie-instellingen beheren