Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Achtervolging dronken scooterrijder

Toegevoegd: 10-07-2011, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Guido Gezellestraat in Terneuzen werd zaterdagavond een 41-jarige scooterrrijder uit Axel betrapt op rijden onder invloed.

Agenten zagen de man rijden over de Guido Gazellestraat in de richting van de Hoofdweg te Terneuzen en zagen dat hij het rode verkeerslicht negeerde. Een stopteken daarna negeerde hij, evenals de optische en geluidssignalen.


De scooterrijder keek alleen even om en reed met dezelfde snelheid verder waarna hij de groenstrook ter hoogte van de Hoofdweg, naast het fietspad op reed. Daar zag hij de sloot over het hoofd en ging onderuit. De man krabbelde overeind reed over het fietspad verder. Op de Spuiweg werd hij staande gehouden.

Een blaastest wees uit dat de man meer dan 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, waarop zijn rijbewijs werd ingenomen.

Ook was hij in het bezit van een halve joint, wat wiet en een kleine hoeveelheid cocaïne, waarvan hij afstand heeft gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren