Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controles Koegorsstraat Terneuzen

Toegevoegd: 13-07-2011, 23.09 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft gisteren en vandaag gecontroleerd op het naleven van de geslotenverklaring op de Koegorsstraat in Terneuzen.

Deze straat is tijdelijk ingericht als éénrichtingsweg in verband met werkzaamheden voor de aanleg van de Sluiskiltunnel. Het bouwverkeer ondervindt veel hinder van het verkeer dat tegen de richting in rijdt. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties.


Gisteren werden 10 boetes uitgeschreven, vandaag 18. Niet iedere overtreder kon aan de kant worden gezet. Veel auto's werden dan ook bekeurd op kenteken. De eigenaren hiervan krijgen binnenkort een boete op de mat.

Deze controles zullen regelmatig worden herhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (14-7-2011 om 15:45)
Is goed over nagedacht : eerst nieuwe gebouw openen waar veel werknemers dagelijks naar toe moeten. En vervolgens afsluiten in 1 richting. KASSA.
Henk (14-7-2011 om 12:53)
Het stond nou ook niet echt goed aangegeven als je vanaf axel rijdt. Moet je gewoon daar al een bord plaatsen BRUG Niet bereikbaar!! Lijkt me beter en vriendelijekr als met boete´s gaan strooien.
Jurgen (14-7-2011 om 00:01)
Het blijft tobben op die Koegorsstraat, eerst een 30 km zone, dan stoplichten ( leuk voor de brandweer en ambulances), dan eenrichtingsverkeer. Ivm bouwwerkzaamheden tunnel kan deze weg beter doodlopend gemaakt worden. Of moet de brandweer dan omrijden? Of milieustraat niet goed te bereiken?
Cookie-instellingen beheren