Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zeeuwse weerswaarschuwing KNMI

Toegevoegd: 13-07-2011, 23.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten en grote hoeveelheden neerslag in onze provincie.

De waarschuwing geldt voor donderdag en is woensdag rond 22.35 uur afgegeven. Voor onze provincie geldt code 'geel'. Vanaf 09.00 uur zal het gedurende 12 uur flink hard waaien. Er zijn zware windstoten tot rond de 80 kilometer per uur. De meteorologen spreken van windkracht 7-8.


Ook wat betreft de neerslag geldt code 'geel'. Er vallen volgens het KNMI vanaf vannacht vermoedelijk grote hoeveelheden neerslag. Tot donderdagavond valt lokaal 25 tot 50 milimeter of meer.

Volgens het bureau moeten vooral waterrecreanten voorzichtig zijn. Recreanten die op de camping staan wordt aangeraden hun tenten extra goed vast te zetten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Betty (14-7-2011 om 20:01)
Wat een gezeur mensen bij de een is het wat meer dan ander en wees blij dat ze waarschuwen dan kan je zelf kijken wat je er aan doet als ik naar buiten kijk zie ik veel water op de weg dus ik ben blij met deze boodschap iedereen beslist zelf wat het doet
Maria (14-7-2011 om 16:32)
Er is bij ons net een bbq thuis bezorgd. We zijn hem nu in mekaar aan het zetten. Hardstikke gezellig. Gaan we dadelijk visjes roken in dat ding! Leuke dingen blijven doen mensen ondanks het slechte weer. Enja, uitkijken voor vallende takken!
Zeeuwsmeisje (14-7-2011 om 16:03)
Op buienradar is regen te zien ja, maar zoveel? Dat valt wel mee, en wind? Tja dat zijn wij zeeuwen toch wel gewend. Alleen vervelend als je met een tentje staat. Is er echt eens iets aan de hand, dan geloven we het KNMI niet meer. Dus graag alleen code geel als het echt zo is! Ze praten maar raak.
..... (14-7-2011 om 15:47)
T val best mee, een waarschuwing voor heel de dag regen en wat wind was prima geweest. mensen kunnen wel ergens tegen hoor! Ik stap dadelijk ook gewoon met regenpak op de fiets ......
Dolero (14-7-2011 om 15:10)
We laten ons niet uit het veld slaan....lastminute geboekt...het weer kunnen we niet veranderen, ons zelf wel: positief denken
Bianca (14-7-2011 om 14:22)
Net over de zeelandbrug gereden maar dat was niet gezellig zoveel wind stond er
Cookie-instellingen beheren